Бонуси за добредојде

Повеќето од најдобрите сајтови за спортско обложување нудат бонус за „добредојде“ или бонус за „регистрација“ за нови клиенти. Овие бонуси се одличен начин да ја почувствувате онлајн обложувалницата, да го тестирате нивниот софтвер и да направите почетни облози.

Начинот на кој тие буниси за добредојде функционираат е едноставен. Направете го вашиот прв депозит и понудата ќе го зголеми депозитот до 200% (варира во зависност од обложувалницата). Новите играчи имаат корист од бонус за добредојде за депозит, бидејќи почетниот депозит ќе биде значително зголемен. Исто така, ќе можете да поставите одредена сума на облози без да ги ризикувате вашите вложени средства.

Бонус за депозит е понуда во која веб-локацијата за обложување додава на процент од вашиот депозит. На пример, страницата може да понуди 50% бонус до уплата од 1.000 денари. Ова значи дека тие ќе ви дадат 0,50 денари за секој 1 денар што ќе го депонирате. Ако депонирате 2.000 денари, тие ќе ви дадат дополнителни 1.000 денари за обложување.

Максималниот бонус исто така ќе се разликува. Како што можете да видите гледајќи ги нашите препорачани страници за обложување со бонус, некои страници нудат максимален бонус од 250 денари, додека други нудат дури 1.000 денари.

Новите играчи имаат корист од бонус за добредојде за депозит, бидејќи почетниот депозит ќе биде значително зголемен. Исто така, ќе можете да поставите одредена сума на облози без да ги ризикувате вашите вложени средства.

Најдобрите обложувалници обично се особено дарежливи во овој поглед. Еве што генерално имаат заедничко врвните бонуси за добредојде на сајтовите за спортско обложување.

-Тие нудат висок бонус. 100% бонуси не се невообичаени и се лесно достапни за обложување.

-Вртење/множење на парите. Најдобрите бонуси за спортско обложување најчесто имаат барања за да ги свртите парите неколку пати, за дури потоа да можете да ги повлечете.

-Тие имаат неколку правила за тоа на што можете да се обложувате или на колку најмал/најголем коефициент можете да се обложите.

-Можете да ја искеширате вашата добивка (откако ќе го исполните превртувањето на парите) од бонус.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*